Recenze • Teď a tady

16. listopadu 2014 v 18:08 | • Lenush • |  • Recenze •

Teď a tady / Now is good
Drama • Romantický • Komedie
Velká Británie • 2012


• Oficiální popis filmu : Sedmnáctiletá Tessa miluje život. Když je jí diagnostikována smrtelná nemoc, rozhodne se využít každý zbylý moment svého života a sestaví si seznam věcí, které by měl normální teenager zažít, a to včetně drog a ztráty panenství. S pomocí kamarádky Zoey uvede svůj seznam do pohybu. Zatímco se členové její rodiny každý sám svým vlastním způsobem vyrovnávají s představou ztráty Tessy, ta objevuje úplně nový svět. Je odhodlána si užít každý den, co nejvíc to jde. A ačkoliv zamilovat se do souseda Adama na seznamu nebylo, je to pro Tessu tou nejúžasnější zkušeností.

• Můj názor : Film jsem chtěla už delší dobu shlédnout, ale dostala jsem se k němu až včera večer. Teď a tady je podobné filmu Hvězdy nám nepřály, ale myslím si, že je mnohem lepší. Je to lepší příběh, který vás do děje strhne s sebou a najednou vám přijde tolik reálný. Nebyla bych to já, kdybych se na konci neubránila nějaké té slzičce.
Pokud hledáte něco, co je podobné Hvězdám, určitě se na tenhle film podívejte. Možná budete překvapení, stejně jako jsem byla překvapená já.

Moje hodnocení : http://s193.photobucket.com/albums/z284/spookys-graphix/th_6-2.gifhttp://s193.photobucket.com/albums/z284/spookys-graphix/th_6-2.gifhttp://s193.photobucket.com/albums/z284/spookys-graphix/th_6-2.gifhttp://s193.photobucket.com/albums/z284/spookys-graphix/th_6-2.gifhttp://s193.photobucket.com/albums/z284/spookys-graphix/th_6-2.gif


 


Komentáře

1 Ronnie Sparks | E-mail | Web | 16. listopadu 2014 v 18:41 | Reagovat

Já nevím proč, ale mě se ta herečka vůbec nelíbí, film mě bohužel nějak neuchvátil :-)

2 Ta "neviditelná" :) | Web | 16. listopadu 2014 v 21:02 | Reagovat

děkuji ti moc za komentář, jsem ráda, že jsi se takhle mile rozepsala, jsi báječná osoba :)
jinak film Teď a tady jsem viděla a musím říct, že jsem brečela stejně hodně, jako u HNN, možná i víc, nevím. Ale hodně moc se mi to líbilo, i když to bylo pro mě moc smutné a mé city to nezvládali. Říkala jsem si u toho, kéž by takováhle byla i opravdová láska v téhle době. Málo lidí se najde, co by takhle s druhými byli. Film řadím do mých oblíbených filmů a nejsmutnějších včetně HNN :)) ♥

3 neweresth | Web | 17. listopadu 2014 v 7:25 | Reagovat

Na tohle bych se rozhodně měla kouknout. Vypadá to zajímavě a i kdyby cliché, tak do toho chci jít. ^^ Dakota je fakt nádherná!

4 Mariiis_N | Web | 17. listopadu 2014 v 15:04 | Reagovat

Vůbec nikdy jsem o tomhle neslyšela, ale hnedka mě to zaujalo :-)

5 Luci | E-mail | Web | 17. listopadu 2014 v 19:14 | Reagovat

o tomto filmu už jsem slyšela a jen samou chválu :) rozhodně se na něj chystám, ale ještě pořádně nevím kdy :/ až bude prostě více času ;)

6 deny-paradise | Web | 17. listopadu 2014 v 19:29 | Reagovat

Zdá se mi to, nebo čím dál, tím víc vidím tento film u všechn na blogu! :D
Hehe, taky jsem to viděla, doporučila mi to kamarádka. No mě přišel ten začátek takový zvláštní, kdyyby mi asi kamarádka neřekla, o čem to je, hned bych to vypla. Ale po tom pro mě hrozném začátku se to docela dobře rozjelo :) Moc pěkný film! :)

7 Makkakonka | Web | 23. listopadu 2014 v 19:12 | Reagovat

O filmu jsem už slyšela. Ještě jsem ho ale neviděla. Vypadá hodně podobně jako Hvězdy nám nepřály.. :)

8 Amálka | Web | 18. února 2015 v 12:55 | Reagovat

Trailer se mi líbí, shlédnu to:) Hlavní hrdinku mám ráda. Jen nechápu, proč lidi začínají žít, až když zjistí, že brzy umřou. Filmů na toto téma je docela dost...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.